Vi skal til en teenage-fødselsdag i Maj måned og er virkelig på herrens mark hvad angår gaven. Der er ikke den store ønskeseddel at gå efter, men det er en dreng som er vild med alle mulige gadgets. Derfor har vi set lidt på et Segboard og undersøger nu om vi kan få et par andre med på ideen så vi kan gå sammen om gaven.

Ingen ønsker?

Hvad gør I når der ingen gaveønsker er? Vi er lidt modstandere af pengegaver, mest fordi at vi selv synes det er meget sjovere at få rigtige gaver. Gaver som er pakket ind – og gaver som er købt personligt af nogle andre.

Her i familien har vi jo også snart en 4 års fødselsdag og også her synes vi det er rigtig svært. Da vi har en relativ stor familie med bedsteforældre, oldeforældre, onkler og tanter kommer der lynhurtigt rigtig mange gaver – og rigtig meget legetøj. Tit og ofte mister ungerne interessen for legetøjet ret hurtigt – og så er det bare fyld på værelset og noget der bliver fundet frem en gang imellem. I år har vi snakket om at finde en cykel uden støttehjul og evt. få lidt økonomisk hjælp fra familiemedlemmer så han kan få en god cykel og en god start på at cykle uden støttehjul.