Min Blog

Mit første indlæg på min nye blog

Tiden er nu inde til at opstarten af min egen blog. Jeg har længe gået med tanken men tid og overskud har ikke været der før nu. Nu hvor mindstemanden runder de 4 måneder og vi så småt har fået en rytme herhjemme både for ham men særligt også for mig. Det tager noget tid at vænne sig til at være på barsel – eller sådan er det i hvert fald for mig. Selvom jeg har prøvet hele molevitten før, så går der bare noget tid inden jeg synes barselslivet er fantastisk! Men nu hvor vi så småt er begyndt at finde rytmen i hverdagen hvad både angår soverytmer og barselsaktiviteter, så synes jeg faktisk det er lykken!

Uger fyldt med aktiviteter

Vores uge er fyldt op med aktiviteter som babysalmesang, samlinger med mødregruppen, babysvømning, Active mums og barselsklatring. Nogle dage laver vi intet udover at nyde roen herhjemme. De fleste dage henter vi storebror tidligt hjem fra børnehaven så hverdagene ikke bliver så lange for ham. Enkelte gange sker det også at storebror får en fridag fra børnehaven – men jeg har erfaret det er langt bedre at give ham korte dage i stedet for fridage! I hvert fald hvis jeg ikke har nogle konkrete planer på fridagen. Storebror er 3 år og er fuld af energi! Det er virkelig svært at få ham aktiveret en hel dag herhjemme når også lillebror skal have opmærksomhed, skiftes, ammes osv. osv.

Udover 2 dejlige drenge består min lille familie selvfølgelig også af min dejlige mand! – Faren til vores 2 krudtugler. Vi bruger logisk nok meget af vores tid på vores drenge og på at få hverdagen til at gå op med indkøb, aftensmad, logistik, børneopdragelse m.m. Vi forsøger at huske på lidt kæreste-tid engang imellem men tager os selv i ret ofte at synke langt ned i sofaen når der om aftenen endelig er ro i hytten.

Min blog Stardome

Stardome er et sted hvor jeg kan få stillet min skrivelyst og få tømt hovedet for tanker, gode ideer, drømme, planer, gode råd, erfaringer om alt mellem himmel og jord. Jeg forestiller mig at der kommer mange emner omkring ovenstående og alt hvad det indebærer af oplevelser, op- og nedture, grin/gråd m.m. Jeg håber på sigt at kunne få en god dialog og sparring med dem som måtte følge med på min blog.

Bloggen er tænkt som mit frirum hvor jeg, i hverdagens stress og trummerum, kan sætte mig og skrive lidt om de ting som rører sig og fylder i min hverdag. Jeg forestiller mig bloggen kommer til at indeholde lidt af hvert – alt fra emner som børn og parforhold, oplevelser i ind- og udland, anmeldelser af mad, bøger og andre produkter som jeg eller mine børn vil anbefale.