Med det kommende forår, som inden længe for alvor banker på døren er også tiden til at se efter nye sko til begge drenge. Lillebror skal i hans første sko nogensinde og storebror skal have nye sandaler og kondisko, så han også kan blive klar til foråret og de lidt flere ude-timer som venter lige om hjørnet. Sko er for mig en rigtig vigtig del af deres påklædning. Jeg giver gerne lidt ekstra for noget godt fodtøj, som virkelig sidder godt på deres fødder og som er af en god kvalitet. Det er vigtigt, særligt for sandalerne og i den alder de har nu, at skoene passer lidt ekstra på tæerne og pakker dem lidt ind, så de kan slippe for de værste skrammer.

Begyndersko/pre-walkers til lillebror

Lillebror, som endnu ikke er begyndt at gå og som starter i vuggestuen lige straks, skal selvfølgelig have nogle gode begyndersko. Det kan hjælpe ham til at stå bedre fast og måske gøre at han lidt hurtigere kommer på benene, når han starter blandt de andre små i institutionen. Meget af hans vågne tid vil blive brugt indendøre og jeg tænker derfor at han skal have nogle gode pre-walker sko som sidder godt til foden og som støtter ham godt op af foden og ved anklen. Så længe han er lidt usikre på benene vil det unægteligt give nogle vrid i den lille fod og med et par gode og støttende pre-walker sko kan hans fødder skånes for de værste vrid. Samtidig synes jeg det er vigtigt, at kvaliteten er så skoen også kan give sig og bevæge sig på hans lille fod og så den støtter ham når han fx. forsøger at rejse sig op. Har I nogle gode anbefalinger eller erfaringer, når det gælder pre-walkers til de helt små?

Sandaler og kondisko til storebror

Storebror skal også have nye sko til forårs sæsonen. Han er noget mere hård ved sit fodtøj – og tøj generelt (… han har i løbet af de sidste par uger slidt hul på ikke mindre end 6 par bukser!) Jeg plejer gerne at købe et par gode sandaler som sidder godt på hans fod og som er hårdfør og ikke tager skade af lidt hårdt brug i børnehaven 🙂 Han plejer gerne at have et par til børnehaven, som oftest bliver ret beskidte og virkelig testet på kvaliteten, og et andet par til weekendbrug eller hvis vi skal i byen hvor han gerne må have rene og pæne sandaler på 😉 Herudover har han også et par kondi/fritidssko til de lidt køligere dage. en fant kids-world.dk

Heldigvis han har endnu ikke selv de store holdninger til hvilke sandaler/sko han skal have – og han mister tålmodigheden ret hurtigt når vi er i en skobutik (lige som sin far – og sikkert mange andre fædre og børn :)) Derfor shopper jeg gerne online – så kan jeg sidde og surfe rundt og fordybe mig i hvilke sko og sandaler vi skal have købt hjem. Jeg har forelsket mig lidt i sandalerne fra En Fant (Libra eller Pegasus) Jeg synes de virker til at opfylde mine kriterier i forhold til god støtte og tilpas lukkede for at skåne fødderne. Er der nogen der har erfaringer med den model? Jeg er stor fan af de er med velcro og uden nogen form for snører eller anden lukkemetode. Når man er knap 4 år kan det i forvejen være en kamp at få sko på – så det skal bare være så nemt som overhovedet muligt!

Kids-world.dk har et kæmpe stort udvalg af sko og børnesandaler. Jeg har tidligere handlet hos dem og der er super hurtig levering + nem og billig returordning, hvis der er behov for det. Jeg vil helt sikkert ind og se efter både sandaler og kondisko samt pre-walkers til lillebror herinde.
Uh, det er godt børnepengene er lige på trapperne 🙂