Vi har alt for mange ting i/til haven, på terrassen og rundt omkring huset som hen over vinteren skal opbevares. Fx. havemøbler, ungernes legeredskaber, rutchebane, havekrukker osv. Derfor går vi i tankerne om at skulle bygge et skur! Vi har set på nogle færdige løsninger, men tænker at vi er nødt til at lave et gør det selv projekt hvis vi skal have det lige som vi gerne vil have det! 🙂

Research på materialer, konstruktion osv.

Jeg søger lidt på nettet for at finde inspiration både til selve opbygningen og konstruktionen men også til materialerne. Det skal være rummeligt men samtidig ikke virke alt for stort, da det kommer til at stå ret synligt i haven. (Vi har ikke lige et hjørne hvor det kan gemmes lidt væk) Jeg har set flere steder hvor de har små vinduer i – og det synes jeg altså er ret fint. Både for at der ikke bliver alt for mørkt derinde når man skal ind og finde noget, men også for at det visuelt passer lidt bedre ind i haven.

Jeg har fundet en side som sælger billige vinduer så der skal vi kigge lidt nærmere når vi kommer lidt videre med ideen. Lige nu er der rigtig mange andre ting som også skal laves udenfor – og mange små projekter som hele tiden popper op og bliver prioriteret før at bygge skur.