Nu kom/kommer sommervarmen til lille Danmark – skønt! Men, det kan altså godt være en dyr fornøjelse at opgradere ungernes garderobe til en mere sommerlig version. Rigtig mange webshops, særligt de store og i forvejen populære webshops tilbyder deres kunder en ny form for service, nemlig at betalingen kan vente til næste udbetaling af børnepenge. Dvs. at du kan shoppe på deres webshops idag, få varene leveret indenfor få dage – men først betale næste gang der kommer børnepenge ind på din konto. Det er da en ret god service! 🙂

Oversigt over webshops – betal med børnepenge

Efterhånden findes der rigtig mange gode danske webshops som forhandler tøj og andet udstyr til børn. Rigtig mange af dem tilbyder en udskudt betaling, hvor du selv kan vælge en dato for hvornår du ønsker at betale for dine varer. Selve bestillingen og proceduren foregår som du plejer med en bestilling og en levering hos dig – men hvor betalingen først sker på det tidspunkt du har valgt, fx. når børnepengene er gået ind på din konto.

Jeg er faldet over en side, som har lavet en komplet liste over de forskellige webshops der forhandler børnetøj og hvor du kan betale med børnepenge. Det giver et hurtigt overblik og nem adgang til de forskellige sider hvor du kan shoppe nu og betale senere 🙂
Se hvor du kan betale med børnepenge

Flere af de listede webshops, tilbyder denne kreditordning helt gratis mens andre tager et mindre gebyr for det. Det er derfor værd lige at undersøge hvad dette eventuelle gebyr er, da det i nogle webshops kan være et gebyr på små 50kr for denne service. Rigtig mange steder er denne kredit-service ganske gratis, men kan kun gennemføres hvis ordren bestilles og sættes til betaling ved hjælp af et dankort eller VISADankort.
Vær også OBS på at du flere steder selv skal ind og lave et tilvalg, hvor du vælger hvornår betalingen skal foregå. Når først du har lavet dette valg og sendt din bestilling afsted kan dette ikke ændres igen og pengene vil blive trukket fra din konto på det valgt tidspunkt.

Datoerne for udbetaling af børnepenge er:

20. januar
20. april
20. juli
20. oktober

Når først du har valgt at dine onlinekøb skal betales med de næstkommende børnepenge behøver du ikke tænke mere over det. Pengene bliver helt automastik trukket på din konto den dag der kommer børnepenge. Dvs. hvis du shopper noget i dag d. 7. maj 2018 kan du rigtig mange steder vente med betalingen indtil d. 20. juli.