Til dagligt er der mange indkøb der skal gøres – så det er derfor med at gøre det nemt når man kan! Jeg køber for eksempelvis altid sorte strømper i f.eks. H&M eller Bilka, både til mig selv men også gerne til min mand og børn. Her er kvaliteten fornuftig til de penge man giver.

 

Jeg er dog alligevel træt af at de ikke holder til mere end et par vaske før de mister pasformen eller begynder at få huller eller ihvert fald antræk til huller. Jeg har derfor set mig omkring på nettet og der er masser af sider som har specialiseret sig i gode sorte strømper til gode priser! En side jeg fandt særlig interessant, var en side hvor de sælger iZ sock – bambus strømper!

 

Bambus strømper siges at have mange fordele og en af dem er at man ikke skulle kunne få varme fødder i strømperne og dermed mindsker man også risikoen for at få sure tæer. Jeg har selv en tendens til at få hurtigt enten varme eller kolde fødder alt efter strømper og fodtøj, så jeg tænker helt sikkert jeg skal prøve bambus strømperne.

Bambus strømper

 

 

Jeg tænker ikke kun mig selv, men også til min mand og børn. Særligt mine 2 drenge som er fuld af energi og som får gået en masse skridt både inde og ude, tænker jeg også strømperne kunne være gode til. Jeg fandt også nogle herre bambus strømper uden elastik, som kunne være oplagte til min mand.

 

Her er der ingen irriterende elastik i strømpen som kan genere. Herudover står der at de holder den sorte farve rigtig længe og at farven ikke så let bliver bleget, præcis som man ser det på bomuldsstrømperne jeg køber. Siden er nem og overskuelig – og også med en outlet / udsalgs-side så man kan være heldig at finde nogle rigtig gode tilbud på lækre kvalitetsstrømper.