Weekenden blev brugt på god kvalitets tid sammen med familien og med luft i håret 🙂

Vi trængte til en lille smuttur væk fra det daglige og jeg havde derfor undersøgt hvad der var af muligheder uden alt for meget besvær, kørsel og uden det kostede en bondegård. Hurtigt faldt jeg for en weekend ved vestkysten, nærmere betegnet feriecenteret Sea West. Vi havde booket et hus i feriecenteret fra torsdag til søndag. Køreturen dertil er meget overkommelig for os, og vi fik et fint hus og indgang til alle deres faciliteter som legeland og svømmehal. Udenfor var der super gode legepladser, hoppepude og trampoliner.  Det var helt klart et hit – særligt for en dreng på 3,5 med masser af energi.
Huset var også super fint og god med plads til os alle.

Vi kørte i den lokale Netto og handlede ind – men der er også muligheder for både at spise buffet-mad og pizza i hovedbygningen.
Vi valgte dog at det mest afslappende for os, var at være i huset og tage det i vores eget tempo.

Dagene blev brugt på at være sammen! Skønt! Vi brugte en masse tid i svømmehallen – eller farmand og storebror var afsted, både morgen/formiddag og igen til eftermiddag. Jeg og bettemanden blev i huset da han stadig er for lille til andet end et varmtvandbassin. Det manglede der lidt, så de små også kan være med.
Udover svømmehallen var legelandet også et stort hit, her kunne der tonses, klatres, rutches osv. osv. Når vi gik fra legelandet var det med lidt røde kinder og smil på læben.

Vi nåede også et smut ud til det store Vesterhav. Vi kørte derned i bilen og kæmpede os over klitterne med barnevogn og dertilhørende udstyr. Det var skønt at blive blæst igennem og bare stå at se udover det fascinerende hav! Vi fik løbet lidt ud – og selvom vi havde gummistøvler og masser af tøj på formåede vi alligevel at blive våde, når vandet overraskede os og skyllede ind. Dejligt med frisk luft og en masse grin.

 

Vi kommer helt sikkert igen 🙂